Street Mafias RolePlay - Forum

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pentru a va conecta pe server : 89.32.248.21:7777

Un click pe zi !

Status Server

Mini Banner Exchange

Iti place SM si vrei
sa il recomanzi si altora?
Afiseaza acest buton
pe site-ul tau:

SM-Zone , Your play Zone

Foloseste codul de mai jos
pentru a afisa butonul.

Multumim frumos.[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" 121svtk

SM Helper

Ultimele subiecte

» Nu mai recrutam
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyJoi Iul 21, 2011 7:49 pm Scris de YnFEcT

» Test
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyMar Oct 27, 2009 10:28 pm Scris de Owner

» Pt Admin
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyMar Sept 08, 2009 4:55 pm Scris de Blade

» 1,2,...9,regele
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyDum Aug 02, 2009 9:08 pm Scris de madalin

» o veste rea foarte rea
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyDum Iul 05, 2009 10:37 pm Scris de DarkKess

» Lista Membrilor
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyVin Iul 03, 2009 12:37 pm Scris de YnFEcT

» Sa Numaram Pana La 1.000
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyLun Iun 29, 2009 8:19 am Scris de madalin

» Ce job o sa ai ?
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyDum Iun 28, 2009 11:58 pm Scris de YnFEcT

» Ce masian o sa ai ?
[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" EmptyDum Iun 28, 2009 6:17 pm Scris de Shadow_Killer

[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"

RuNNy
    Super Admin
    Super Admin

Numarul mesajelor : 9
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 30/05/2009

[Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" Empty [Tutorial]Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"

Mesaj Scris de RuNNy Sam Mai 30, 2009 1:30 pm

Deci dupa cum stiti unii poate aveti eroare cu HLDS Don't Send Error cand schimbati harta. Rezolvarea este una banala si foarte eficienta:
    Pentru inceput nu va sfatuiesc sa va reinstalati windowsul sau sa bagati din nou serverul.
    Primul lucru este sa nu mai schimbati harta din consola (hlds) ci cu adminul din server.
    Al doilea lucru este sa downloadati acest program: Download here
    Dupa cum vedeti programul se numeste Atomic Clock Sync. Il instalati , intrati in el dupa care dati update la ceasul de la calculator si gata!

Rezolvarea este banala ( Neutral ) dar este foarte eficienta Smile . De ce acest program? Pai cand harta se schimba se genereaza un fel de interval pe timp . Ceasul vostru (PC) ne fiind potrivit exact, ajunge sa cauzeze probleme HLDS-ului si urmeaza eroare (POC) . Smile .

Author: game

Data/ora curentă este: Mar Noi 12, 2024 9:53 pm